Dejavnost INPRO 22

Podjetje Inpro 22 d.o.o. postaja v domačem prostoru vedno bolj prepoznavno podjetje s področja projektiranja in inženiringa. Smo strokovnjaki na področju arhitekturnega in gradbenega projektiranja, projektiranja strojnih inštalacij, električnih inštalacij, projektantskega in gradbenega nadzora ter svetovalnega in izvedbenega inženiringa. Razvijamo se tudi na področju tržnih gradenj, kjer domačim in tujim kupcem ponujamo stanovanjske, poslovne, počitniške in turistične objekte.

Začetki podjetja segajo v leto 2006, ko je bilo ustanovljeno podjetje Inpro 22 d.o.o. s sedežem na Parmovi ulici 41, 1000 Ljubljana. Podjetje si je v preteklih letih ustvarilo kar nekaj referenc, tudi z lastnimi investicijami, v prihodnje pa se namerava razviti kot prepoznaven, hitro rastoč, fleksibilen, zanesljiv in prodoren partner.

Osnovni dejavnosti podjetja sta arhitekturno in gradbeno projektiranje. Ti dve dejavnost se prepleta z ostalimi dejavnostmi, kot so projektiranje strojnih in električnih inštalacij ter gradnja za trg.

Arhitekturno in gradbeno projektiranje

Glavna področja projektiranja so projekti v stanovanjski gradnji (enodružinski in večstanovanjski objekti, hoteli, turistični objekti, drugi objekti v visokogradnji ), del projektiranja pa je vezan tudi na različne industrijske objekte.

V okviru projektiranja posvečamo posebno pozornost razvoju različnih vrst konstrukcij (betonskih, sovprežnih, jeklenih), za katere izdelujemo načrte za gradbeno dovoljenje, izvedbene načrte ter kompletno delavniško dokumentacijo.

Projektiranje strojnih in električnih inštalacij

Za vsa zgoraj omenjena področja arhitekturnega in gradbenega projektiranja nudimo tudi projektiranje strojnih in električnih inštalacij. Posamezne faze projektiranja vključujejo idejni projekt IP, projekt za pridobitev gradbenega dovoljenja PGD, projekt za izvedbo PZI, projekt za razpis PZR, projekt izvedenih del PID, projekt obratovanja in vzdrževanja POV.

Upravni postopek za pridobitev gradbenega dovoljenja, uporabnega dovoljenja, spremembe namembnosti ali legalizacije

Na osnovi izdelanih projektov vodimo tudi upravni postopek do pridobitve gradbenega dovoljenja, uporabnega dovoljenja, spremembe namembnosti objekta oz. legalizacije.

Projektantski in gradbeni nadzor

V okviru nadzora nad gradnjo investicijskih objektov kontroliramo predvsem gradnjo objektov v visokogradnji in industrijskih objektov.

Svetovalni in izvajalski inženiring

Investitorjem nudimo pomoč pri pripravi in vodenju gradbenih investicij, in sicer od priprave investicijskega programa do študije upravičenosti investicije, priprave projektne dokumentacije, razpisa za izbiro izvajalca in njegovega izbora, kvalitativnega in kvantitativnega nadzora gradnje ter prevzema objekta.

Poleg omenjenega nudimo investitorjem tudi vodenje izvajalskega inženiringa pri gradnji objektov.

Prodaja in izdelava SLK strešne kritine in fasadne obloge

Prevzeli smo proizvodnjo SLK obloge in ustanovili nov sektor v podjetju, ki obsega podporo kupcem ter proizvodnjo in razvoj. Naš kader je specializiran na področju oblog (fasad in strešnih kritin). V uspeh SLK obloge smo popolnoma prepričani, saj se je dokazala kot izjemno kvaliteten proizvod, po katerem povpraševanje hitro narašča. 

aluminijasta kritina SLK

Hiše na ključ

Naša vse bolj iskana dejavnost so postale tudi hiše na ključ, kjer vam lahko pomagamo v vseh fazah in prevzamemo kompleten projekt. Ponudbo hiš na ključ si lahko ogledate tukaj.

inpro 22 hiše na ključ

Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke!

Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?