Zakaj izbrati INPRO 22 za gradnjo hiše na ključ?

hiše na ključ INPRO 22Hiša na ključ postaja v današnjem času vse bolj priljubljena tema. Izraz hiša na ključ pomeni, da je hiša zgrajena do 5. gradbene faze oziroma je pripravljena za takojšnjo vselitev.
Mnogi se sprašujejo, ali se finančno in časovno bolj izplača graditi v lastni režiji, kupiti stanovanje ali kupiti hišo na ključ.
Pri nakupu nepremičnine so najpomembnejši faktorji cena, lokacija, izgled, funkcionalnost in še nekateri drugi. Novogradnja v lastni režiji vsekakor ponuja določene prednosti, vendar pa je gradnja hiše lahko časovno in organizacijsko zelo zahtevna in jo zato mnogi raje prepustijo strokovnjakom. Večini se pri načrtovanju nakupa hiše na ključ, po glavi porajajo vprašanja, ali je nakup hiše na ključ sploh smiseln, kakšni so stroški in predvsem, koliko časa bodo morali sami vložiti v celoten projekt.

Časovni vidik gradnje hiše

Od ideje do hiše

Ko se odločimo za gradnjo hiše ter si v glavi že natančno ustvarimo predstavo, kakšno hišo bi imeli, želimo čimprej začeti z gradnjo svojega sanjskega domovanja. Vendar pa pot od naše predstave, kako bo naše domovanje izgledalo ter do začetka gradnje ni tako preprosta in hitra, saj je potrebno poleg nakupa zemljišča, če slednje že ni v naši lasti, pridobiti tudi gradbeno dovoljenje.

Postopek za pridobivanje gradbenega dovoljenja je lahko končan že v parih mesecih, lahko pa traja eno leto ali celo dlje. Trajanje postopka je odvisno od pridobivanja ustreznih soglasij ter nato preučevanja dokumentacije za pridobitev gradbenega dovoljenja na upravni enoti.

NAMERAVATE GRADITI HIŠO, A ŠE NE VESTE KJE IN ŠE NIMATE ZEMLJIŠČA, NA KATEREM BI GRADILI?

Hiša na ključ z zemljiščem

PRI NAS DOBITE VSE - PROJEKTIRANJE IN IZVEDBO HIŠE NA KLJUČ Z ZEMLJIŠČEM!

Podjetje Inpro 22 je v svoj spekter dejavnosti, s katerimi se ukvarjamo dodalo še projektiranje in izvedbo hiše na ključ z zemljiščem. 

Slednje pomeni, da si najprej izberete zemljišče (spletna stran - hiše na ključ z zemljišči), na katerem bi želeli graditi hišo, nato pa iz naše ponudbe hiš na ključ izberete še hišo, ki bi jo želeli imeti. Če v naši ponudbi ne najdete hiše, ki vam je všeč, si jo boste pa zagotovo lahko izbrali v široki ponudbi hiš podjetja Archon. Takšna izbira je idealna, če nimate v lasti zemljišča, na katerem bi gradili, hkrati pa tudi nimate časa za samo iskanje zemljišča.

Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke!

Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?